Μέτρα προστασίας και υγιεινής

H εξασφάλιση ενός καθαρού και υγιεινού περιβάλλοντος εργασίας είναι προτεραιότητα μας, τόσο για την δική σας όσο και για την δική μας ασφάλεια.

Οι χώροι που βρίσκονται οι οδοντιατρικές έδρες, οι πόρτες, το πάτωμα, η τουαλέτα και ο χώρος αναμονής απολυμαίνονται με τα κατάλληλα μέσα αρκετές φορές μέσα στην ημέρα.

Καθαρισμός επιφανειών χώρου αναμονής

Πολλές φορές μέσα στην ημέρα καθαρίζουμε όλες τις επιφάνειες. Το δάπεδο, τα πόμολα και το μπάνιο απολυμαίνονται με αντι-ικά, αντι-μυκητιακά και αντι-βακηριακά διαλύματα. Η απολύμανση γίνεται πάντα από πάνω προς τα κάτω, ξεκινάμε δηλαδή από τις επιφάνειες που βρίσκονται ψηλά και στο τέλος καταλήγουμε στο δάπεδο.

Υγιεινή χεριών

Ολόκληρη η ομάδα του ιατρείου είναι ευαισθητοποιημένη σχετικά με την σημασία της υγιεινής των χεριών και για τον λόγο αυτό πλένουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα τα χέρια μας για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα.

Καθαρισμός πακέτων

Όλα τα πακέτα που έρχονται στο ιατρείο από το εργαστήριο, τις μεταφορικές εταιρείες καθαρίζονται και απολυμαίνονται προτού εισέλθουν στον χώρο θεραπείας, όπως και το περιεχόμενό τους.

Καθαρισμός οδοντιατρικών εδρών και απολύμανση

Οι οδοντιατρικές έδρες και οι χώροι μέσα στους οποίους αυτοί βρίσκονται καθαρίζονται και απολυμαίνονται μεταξύ των ραντεβού. Το απολυμαντικό διάλυμα αφήνεται να δράσει όσο χρόνο συνιστά η εταιρεία κατασκευής του διαλύματος. Τα διαλύματα αυτά έχουν ισχυρή αντι-ιική, αντι-μυκητιακή και αντι-βακτηριακή δράση.

Κρατάμε κοινωνική απόσταση

Όταν οι ασθενείς φθάνουν στο ιατρείο, αποφεύγονται οι χειραψίες

Η τεχνολογία στην υπηρεσία της υγιεινής

Εκτός από την τακτική ανανέωση του αέρα που κάνουμε μέσα στην μέρα ανοίγοντας τα παράθυρα, χρησιμοποιούμε ειδικές συσκευές καθαρισμού αέρα στον χώρο θεραπείας. Στον χώρο υπάρχει ειδικός καθαριστής αέρα με HERA φίλτρα. Τα φίλτρα τόσο στις συσκευές καθαρισμού αέρα όσο και στα air condition ανανεώνονται καθαρίζονται από εξειδικευμένο προσωπικό.

Προστασία προσωπικού

Η ομάδα της Κclinic χρησιμοποιεί συνεχώς μάσκα, γυαλιά προστασίας ή προσωπίδες κατά την διάρκεια όλων των θεραπειών.