Ιωάννης Κωνσταντινίδης

Επιστημονικός υπεύθυνος Kclinic

Βιογραφικό :

  • Σπουδές : Οδοντιατρική σχολή Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
  • Χειρουργική Εμπειρία : Δουλεύοντας στο οδοντιατρικό τμήμα του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός, απέκτησα χειρουργική εμπειρία.
  • Εξειδίκευση ως προσθετολόγος : Μεταπτυχιακές Σπουδές στο τμήμα της προσθετικής του Πανεπιστημίου Carl Gustav Carus στην Δρέσδη. Παράλληλα με τις μεταπτυχιακές σπουδές μου, ολοκλήρωσα το Master και το Διδακτορικό μου.
  • Ακαδημαϊκή δραστηριότητα : Εργάστηκα στο Πανεπιστήμιο της Δρέσδης, στην έδρα της προσθετικής. Τα καθήκοντα μου περιελάμβαναν την εκπαίδευση των φοιτητών, την θεραπεία ασθενών και την έρευνα.
  • Μετεκπαιδεύση στην εμφυτευματολογία : Ολοκλήρωσα την μετεκπαίδευση στον τομέα των εμφυτευμάτων και έλαβα την αντίστοιχη πιστοποίηση από την γερμανική εταιρεία εμφυτευμάτων (DGI).
  • Εργασία σε πολυκλινική : Υπεύθυνος στον τομέα της προσθετικής και αισθητικής οδοντιατρικής στην πολυκλινική ZfZ (Zentrum für Zahnheilkunde).
  • Master „Digital Smile Design“ : Μετεκπαίδευση πάνω στο πρωτόκολλο „Digital Smile Design“ και απόκτηση του τίτλου „Master of Digital Smile Design“.
  • Ανανέωση οδοντιατρείου Kclinic : Ενισχύω το οδοντιατρείο με την διερύνση των υπηρεσιών του στον χώρο της αισθητικής οδοντιατρικής και της εμφυτευματολογίας. Ανακαίνιση του οδοντιατρείου και εγκατάσταση σύγχρονου εξοπλισμού.

Έλενα Κρίκου

Χειρουργός Οδοντίατρος

Βιογραφικό :

H Έλενα Κρίκου αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2014. Εργάστηκε εθελοντικά ως συνεργάτης οδοντίατρος στο οδοντιατρικό τμήμα του πολεμικού ναυτικού της Αθήνας το 2015 ενώ παράλληλα παρακολούθησε το μεταπτυχιακό τμήμα της παιδοδοντίας του ΕΚΠΑ. Το διάστημα 2015-2017 διατηρούσε ιδιωτικό οδοντιατρείο στην Αθήνα .Την περίοδο 2017-2019 εργάστηκε στην Αγγλία σε ιδιωτική πολυκλινική του Manchester, αντιμετωπίζοντας καθημερινά περιστατικά που κάλυπταν όλο το φάσμα της οδοντιατρικής. Επιδιώκει να παραμένει διαρκώς ενημερωμένη για τις εξελίξεις στον τομέα της οδοντιατρικής και με σκοπό την παροχή εξατομικευμένων οδοντιατρικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Παρακολουθήσει τακτικά έναν μεγάλο αριθμό οδοντιατρικών συνεδρίων αλλά και σεμιναρίων επιμόρφωσης.

Κάλλια Ροσολύμου

Βοηθος οδοντιατρου

Βιογραφικό :