Όψεις πορσελάνης

Η καλύτερη λύση για την αισθητική αποκατάσταση των μπροστινών δοντιών.

Φυσικές, Εξατομικευμένες και μακροχρόνιες όψεις πορσελάνης

Κάθε χαμόγελο είναι ξεχωριστό. Οι όψεις πορσελάνης στην Kclinic σχεδιάζονται και κατασκευάζονται σε στενή συνεργασία μεταξύ του αισθητικού οδοντιάτρου και του οδοντοτεχνίτη. Οι όψεις πορσελάνης προσδίδουν μοναδικότητα στο χαμόγελο και εξατομικεύονται πλήρως αφού πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει ένας τύπος δοντιού που να ταιριάζει σε όλους.

Τι είναι οι όψεις πορσελάνης?

Η όψη είναι πολύ λεπτό κέλυφος κεραμικού που τοποθετείται πάνω από τα φυσικά δόντια αλλάζοντας τους το αρχικό τους σχήμα, χρώμα και επιφάνεια. Αποτελεί μια ανθεκτική, σταθερή και αισθητική λύση για την αναβάθμιση του χαμόγελου.

Το κύριο πλεονέκτημα των όψεων πορσελάνης είναι ότι για την κατασκευή τους τα δόντια τροχίζονται ελάχιστα ή σχεδόν καθόλου. Εάν νομίζεις ότι τα δόντια σου είναι πολύ μικρά ή έχουν ένα μη αποδεκτό σχήμα, οι όψεις μπορούν να καλύψουν αυτές τις ατέλειες και να προσδώσουν αρμονία στο χαμόγελό σου.

Ανάλογα με τις ανάγκες του στόματος και τις αισθητικές απαιτήσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν μια ή περισσότερες όψεις.

Πλεονεκτήματα όψεων πορσελάνης

Οι όψεις πορσελάνης μας επιτρέπουν  να διορθώσουμε ποικιλία προβλημάτων

Διόρθωση ποικίλων οδοντικών προβλημάτων

Με τις όψεις πορσελάνης μπορούμε να διορθώοσυμε ταυτόχρονα ποικίλα οδοντικά προβλήματα όπως δυσχρωμικά, σπασμένα, στραβά δόντια ή και να κλείσουμε τα κενά μεταξύ των δοντιών. Σημαντικό επίσης είναι το ότι οι όψεις πορσελάνης εκτός από το αισθητικό πλεονέκτημα βελτιώνουν και την λειτουργικότητα των δοντιών, αφού τα προστατεύουν από περαιτέρω φθορά και εξασφαλίζουν την συμμετρική κατανομή δυνάμεων κατά την λειτουργία του στόματος. Σε πολλές περιπτώσεις επιλέγουμε την λύση των όψεων πορσελάνης για να ενισχύσουμε σπασμένα ή φθαρμένα δόντια.

Ενναλακτική της ορθοδοντικής

Σε περιπτώσεις που το στόμα έχει μικρά ορθοδοντικά προβλήματα, οι όψεις πορσελάνης μπορούν να σας γλιτώσουν από την χρονοβόρα ορθοδοντική θεραπεία και να φτάσετε στο τελικό αποτέλεσμα πιο γρήγορα και αποτελεσματικά. Για παράδειγμα δόντια με έντονη κλίση προς τα μπροστά ή προς τα πίσω μπορούν να αναδιαμορφωθούν με τις όψεις, κάνοντας το χαμόγελο πιο ελκυστικό και λειτουργικό.

Λευκότερο χαμόγελο

Οι όψεις πορσελάνης βοηθούν στο να λευκάνεις το χαμόγελό σου. Σε περιπτώσεις που φτιάχνουμε περισσότερες όψεις στο στόμα έχουμε την δυνατότητα να προσδώσουμε ένα φωτεινό και φυσικό χρώμα.Η διαφάνεια των όψεων πορσελάνης επιτρέπει το φως να εισέλθει μέσα από αυτές αντανακλώντας το φυσικό χρώμα των δοντιών, δίνοντας βάθος και χαρακτήρα στο χαμόγελο. Επιπρόσθετα, η γυαλιστερή επιφάνεια των όψεων προστατεύει τα δόντια από τις χρωστικές χαρίζοντας ένα αποτέλεσμα που θα διατηρηθεί για χρόνια.

Διαδικασία κατασκευής όψεων 

  • Λήψη φωτογραφιών και αποτυπωμάτων για ανάλυση χαμόγελου
  • Δοκιμή του τελικού αποτελέσματος στο στόμα και αποτύπωση δοντιών
  • Δοκιμή των όψεων πορσελάνης και συγκόλλησή του στο στόμα.

Όψεις πορσελάνης στην Κclinic - Η διαφορά μας

Εγγύηση ποιότητας

Έχοντας διευθετήσει πληθώρα απαιτητικών περιστατικών με όψεις πορσελάνης έχουμε πια την αυτοπεποίθηση για την αξιοπιστία και μακροβιότητα των αποκαταστάσεων αυτών και για τον λόγο αυτό δίνουμε γραπτή εγγύηση ποιότητας.

Δοκιμή τελικού αποτελέσματος πριν την έναρξη της θεραπείας

Καταλαβαίνουμε ότι κάποιες φορές οι αισθητικές παρεμβάσεις συνδέονται με την ανησυχία για το εάν το τελικό αποτέλεσμα, θα είναι όντως αρεστό και θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας. Για τον λόγο αυτό ενσωματώνουμε στην διαδικασία της αλλαγής χαμόγελου (smile makeover) το δοκιμαστικό χαμόγελο. Αυτό σημαίνει ότι χωρίς να κάποια παρέμβαση στα δικά σας δόντια τοποθετούμε ένα υλικό πάνω σε αυτά που προσομοιάζει την εικόνα του τελικού αποτελέσματος.

Εξατομικευμένη διαμόρφωση

Αντιλαμβανόμαστε ότι κάθε άτομο είναι ξεχωριστό και ότι έχει το δικό του όραμα για την εικόνα του χαμόγελού του. Για τον λόγο αυτό στην Kclinic δίνουμε έμφαση στο εξατομικεύσουμε το αποτέλεσμα, αναλύοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, την προσωπικότητά σας και με βάση αυτά διαμορφώνουμε την καλύτερη δυνατή λύση.

Ευελιξία πληρωμών

Έχουμε διαπιστώσει ότι η βελτίωση του χαμόγελου μπορεί να αυξήσει την αυτοπεποίθηση και να αλλάξει την ζωή των ανθρώπων. Γι’ αυτό θέλουμε να δώσουμε την δυνατότητα σε όσο γίνεται περισσότερους να βιώσουν την μοναδική αυτή εμπειρία. Σε συνεργασία με την ομάδα του Κclinic θα βρείτε το πρόγραμμα πληρωμών που ανταποκρίνεται περισσότερο στις ανάγκες σας.

Τι κοστίζουν οι όψεις πορσελάνης:

Το κόστος των όψεων πορσελάνης ποικίλλει ανάλογα με τον αριθμό των δοντιών που περιλαμβάνονται στην θεραπεία, το εάν θα χρειαστεί να γίνει διαμόρφωση των ούλων, το χρώμα και την δομή των φυσικών δοντιών.

Η επίτευξη ενός αξιόλογου αισθητικού αποτελέσματος απαιτεί ταλέντο, την χρήση των πιο αξιόπιστων υλικών και εμπειρία τόσο από τον εξειδικευμένο οδοντίατρο, τον οδοντοτεχνίτη και όλη την υπόλοιπο οδοντιατρική ομάδα. Για τον λόγο αυτό δεν υπάρχει κάποια καθορισμένη θεραπεία για την απόκτηση του νέου χαμόγελου, αλλά το κόστος της θεραπείας διαμορφώνεται με βάση τις ανάγκες σας.

Στην Κclinic δίνουμε πριν την έναρξη της θεραπείας εγγράφως αναλυτική περιγραφή του κόστους της θεραπείας και προσφέρουμε τρεις τρόπους πληρωμής, ώστε να επιλέξετε αυτόν που ανταποκρίνεται περισσότερο στις προσδοκίες σας.

FAQs για τις όψεις πορσελάνης

Εξατομικεύονται οι όψεις πορσελάνης που θα αποκτήσω;

Το σχήμα, μέγεθος και χρώμα των όψεων εξατομικεύεται πλήρως με βάση τα στατικά και δυναμικά χαρακτηριστικά του στόματος και προσώπου σας. Με βάση τα ανατομικά χαρακτηριστικά του προσώπου σας και τις αλλαγές που επιθυμείται σας κάνουμε προτάσεις σχετικά με το σχήμα, μέγεθος και χρώμα των δοντιών. Σε κάθε περίπτωση εσείς έχετε τον τελικό  και δεν προχωράμε στην ολοκλήρωση εάν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι με το τελικό αποτέλεσμα.

Τι είναι το δοκιμαστικό χαμόγελο;

Προτού κάνουμε τις όποιες μόνιμες αλλαγές στο στόμα σας, θέλουμε να δοκιμάσουμε ότι το νέο σχήμα, μέγεθος και χρώμα δοντιών σας ταιριάζει. Αυτήν την δυνατότητα μας την δίνει το δοκιμαστικό χαμόγελο, που δεν είναι τίποτα άλλο από προσωρινές όψεις ρητίνης που τοποθετούνται για κάποιες ημέρες πάνω στα φυσικά σας δόντια. Η χρησιμότητα του δοκιμαστικού χαμόγελου είναι μεγάλη, καθότι πάνω στις προσωρινές όψεις μπορούμε να κάνουμε τις όποιες αλλαγές θέλουμε και να καθοδηγήσουμε τον τεχνίτη στην κατασκευή των τελικών μόνιμων αποκαταστάσεων.

Χρειάζεται να ισιώσω τα δόντια μου προτού βάλω τις όψεις;

Όχι, απαραίτητα. Στις περισσότερες περιπτώσεις μπορούμε να διορθώσουμε θέση των δοντιών χωρίς να χρειαστεί να γίνει προηγουμένως ορθοδοντική θεραπεία. Ωστόσο, εάν στο στόμα υπάρχουν δόντια με μεγάλη απόκλιση από την νέα επιθυμητή θέση, θα πρέπει να προηγηθεί ορθοδοντική θεραπεία