Μου λείπουν όλα τα δόντια, αλλά δεν θέλω να βάλω κινητές οδοντοστοιχίες. Yπάρχουν λύσεις;

(Η σύγχρονη οδοντιατρική μπορεί να αναβαθμίσει την ποιότητα της ζωής σας)

Έχετε προβλήματα με τις οδοντοστοιχίες σας;

Τα καλά νέα είναι ότι με την τεχνολογία, οι οδοντοστοιχίες δεν είναι η μόνη επιλογή που έχουμε για την αντικατάσταση των ελλειπόντων δοντιών. Συχνά οι οδοντοστοιχίες εμφανίζουν προβλήματα, όπως κινητικότητα, δυσκολία μάσησης και αισθητικά προβλήματα. Δυστυχώς αυτά τα μειονεκτήματα επιδρούν αρνητικά τόσο στις διατροφικές συνήθειες όσο και στην κοινωνικότητα.

Η λύση στο πρόβλημα είναι η τοποθέτηση εμφυτευμάτων για την στήριξη ακίνητων δοντιών.

Σε περιπτώσεις που υπάρχει ολική έλλειψη δοντιών μπορούμε να κατασκευάσουμε ακίνητα δόντια που στηρίζονται πλήρως πάνω στα εμφυτεύματα. Στις περιπτώσεις αυτές ο αριθμός που θα χρησιμοποιηθούν είναι 4 έως 6.

Πλεονεκτήματα από τα εμφυτεύματα

  1. Μεγαλύτερη σταθερότητα
  2. Τα εμφυτεύματα είναι ακλόνητα σταθεροποιημένα στην γνάθο και επιτρέπουν την αξιόπιστη σταθεροποίηση των νέων δοντιών. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για το εάν θα κινούνται τα δόντια σας όταν καταναλώνετε σκληρές τροφές.

  3. Οικονομικά αποδοτική λύση
  4. Επειδή τα εμφυτεύματα παρουσιάζουν πολύ καλά αποτελέσματα σε βάθος χρόνου, φαίνεται ότι παρουσιάζουν τα καλύτερη σχέση κόστους- όφελους σε σχέση με άλλες εναλλακτικές θεραπείες.

  5. Υψηλή αισθητική
  6. Με τα εμφυτεύματα μπορούμε να επιτύχουμε ένα φυσικό αποτέλεσμα που ταιριάζει αρμονικά με τα υπόλοιπα δόντια. Στόχος μας είναι να διαμορφώσουμε τα νέα δόντια έτσι ώστε να μην μπορεί κανείς να καταλάβει την διαφορά από τα φυσικά δόντια. Αυτό αδιαμφισβήτητα αυξάνει την αυτοπεποίθηση.