Ποιες δυνατότητες μου προσφέρει η αισθητική οδοντιατρική για ένα όμορφο χαμόγελο;

(Ίσως να μην είσαι μακριά από το χαμόγελο που πάντα ονειρευόσουν)

Θα ήθελες να βελτιώσεις το χαμόγελό σου, αλλά δεν ξέρεις ποιος είναι ο κατάλληλος τρόπος;

Στην Kclinic κατανοούμε ότι στην αναζήτησή σας για την κατάλληλη θεραπεία για την βελτίωση του χαμόγελού σας βομβαρδίζεστε από πολλές διαφορετικές μεθόδους και τεχνικές, που τελικά ίσως μπερδεύουν παρά βοηθούν. Ο στόχος μας είναι να σας καθοδηγήσουμε στην θεραπεία εκείνη που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες και επιθυμίες σας.

Η επιλογή των κατάλληλων μεθόδων που πρέπει να χρησιμοποιηθούν για την βελτίωση του χαμόγελου εξαρτάται αφενός μεν από την αρχική κατάσταση του στόματος και αφετέρου από το αποτέλεσμα που θέλουμε να έχουμε στο τέλος.

Για τον λόγο αυτό δίνουμε μεγάλη σημασία τόσο στην αρχική διάγνωση και αισθητική ανάλυση του προσώπου όσο και στον σχεδιασμό του τελικού αποτελέσματος πριν την κύρια θεραπεία.

Το πάθος μας είναι να δίνουμε νέα χαμόγελα που θα διατηρούνται σε βάθος χρόνου. Για τον λόγο αυτό εστιάζουμε σε ελάχιστα επεμβατικές λύσεις με υλικά και τεχνικές που δίνουν μακροχρόνια αποτελέσματα.

Οι θεραπείες που μπορούν να μεταμορφώσουν τα χαμόγελό σας χωρίζονται τις εξής κατηγορίες: Αισθητική Οδοντιατρική, Ορθοδοντική, Εμφυτεύματα

Ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις μπορεί να χρειαστεί μια ή συνδυασμός θεραπευτικών μεθόδων.

Αισθητική Οδοντιατρική

Λεύκανση δοντιών- για να κάνετε πιο φωτεινά τα δόντια σας

Όψεις πορσελάνης – για νέο σχήμα, χρώμα στο δόντια με φυσικό αποτέλεσμα

Όψεις ρητίνης – για μικρές διορθώσεις στα δόντια, όπως σπασίματα, κλείσιμο κενών

Αισθητικές εμφράξεις (σφραγίσματα)- για αντικατάσταση των μαύρων σφραγισμάτων

Πλαστική ούλων – για να ισορροπήσει και να ζωντανέψει το λευκό χαμόγελο

Ολοκεραμικές στεφάνες (θήκες) – για να δώσουν σταθερότητα και ομορφιά στα αδύναμα δόντια

Ορθοδοντική

Η ορθοδοντική θα επιλεγεί όταν θέλουμε να αλλάξουμε την θέση των δοντιών χωρίς να χρειάζονται αλλαγές στο σχήμα των δοντιών.

Εμφυτεύματα

Με τα εμφυτεύματα αντικαθιστούμε ελλείποντα δόντια. Πολλές φορές χρειάζεται να γίνει συμπληρωματικά διαμόρφωση στα ούλα για να αποκτήσουμε ένα αισθητικό αποτέλεσμα.