4 λόγοι για να επενδύσεις στο νέο σου χαμόγελο.

4 λόγοι για να επενδύσεις στο νέο σου χαμόγελο.

Tο να φτιάξεις ένα όμορφο χαμόγελο είναι επένδυση στην σωματική και  ψυχική σου υγεία. 

Αυτοί είναι οι τέσσερις βασικοί λόγοι για τους οποίους μια τέτοια επένδυση... αξίζει. 

1.Βελτίωση γενικής υγείας.

Έχοντας υγιή και καθαρά δόντια εξασφαλίζουμε τόσο της υγεία του στόματος, αλλά και την γενικότερη υγεία, καθότι τα μικρόβια του στόματος μπορούν να μεταναστεύσουν μέσω της κυκλοφορίας του αίματος σε ολόκληρο τον οργανισμό.

2. Ενίσχυση της αυτοπεποίθησή σας.

Έχοντας δόντια τα οποία δεν είναι σε καλή κατάσταση θα σας κάνει διστατικούς να χαμογελάσατε ελεύθερα μπροστά σε κόσμο ή σε κάμερα. Η συνέντευξη για την δουλεια, ή συνάντηση με φίλους ή ο γάμος είναι καταστάσεις που απαιτουν ένα όμορφο και σίγουρο χαμόγελο. Με την βελτίωση της εικόνας των δοντών ο οδοντίατρος θα σας βοηθησει να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση, κατά συνέπεια θα χαμογελάτε περισσότερο και θα είστε πιο χαρούμενοι!!

3. Οικονομικό όφελος

Γνωρίζετε ότι είναι πολύ πιο συμφέρον για εσάς να φτιάξετε τα δόντια σας και μετά το μόνο που θα χρειάζετε να είναι η συντηριση, που πετυχαίνεται με τους τακτικούς καθαρισμους. Εάν δεν υπάρχει η επαρκής φροντίδα στα δόντια και αρχίζουν τα προβλήματα, το κόστος θα είναι πολύ μεγαλύτερο, αφού συνήθως η αποκατασταση μια βαθιάς βλαβης απαιτεί πολύπλοκη θεραπεία και μειώνει την πρόγνωση του δοντιού.

4. Καθαρή και φρέσκια αναπνοή

Η παρουσία χαλασμενου δοντιών ή φλεγμονης στα ούλα θα οδηγήσει σε κακοσμία. Αυτό υπογραμμίζει την ανάγκη για αποτελεσματική θεραπεία των οδοντιατρικών προβλημάτων χωρις αναβολές, αλλά και την σημασία των τακτικών ελέγχων και καθαρισμού των δοντιών.

 

Κάθε στόμα και κάθε άνθρωπος έχουν διαφορετικές ανάγκες, για τον λόγο το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις, για να φτιάξεις το χαμόγελο σου είναι μια λεπτομερής εξέταση, για την κατάρτιση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου θεραπείας. Αυτό θα ορίσει, τι ακριβώς χρειάζεται το στόμα σου, το κόστος και τον χρόνο θεραπείας.

 

Η αναδιμοσίευση επιτρέπεται κατόπιν αναφοράς του πηγαίου συνδέσμου https://kclinic.gr/blog/βελτιωμένο-υλικό-για-όψεις-πορσελάνης.html

Τελευταία άρθρα
Κατηγορίες